Lej en pølsevogn i Dragør

Det bliver nærmest ikke mere nostalgisk end at spise en lækker pølse fra en pølsevogn. Det er så hyggeligt og dansk, som det kan blive.

Ved at leje en pølsevogn i Dragør kan du give din næste fest et strejf af den hygge og nostalgi, og uanset hvor i landet festen eller arrangementet skal holdes, kommer vi gerne til dig.

Skru op for nostalgien og lej en pølsevogn i Dragør

Når du lejer en pølsevogn i Dragør her hos Kelds Pølser, kan du stort set få menuen, som du gerne vil have den. Du kan enten vælge én af de på forhånd sammensatte menuer, som du ser her på vores hjemmeside, eller du kan sammensætte din egen.

Uanset hvilken model du vælger, er der et stort antal forskellige pølser, brød, dressinger og drikkevarer at vælge mellem. Ønsker du at sætte dit helt eget præg på menuen, er du meget velkommen til at ringe til os på 51 32 42 90. Så finder vi frem til den optimale løsning, så du kan leje en pølsevogn i Dragør til din fest.

Ønsker du at leje en pølsevogn i Dragør, er der dermed flere gode grunde til at gøre det her hos os.

Vores lange erfaring og fleksible tilgang gør, at vi kan give dig lige præcis den oplevelse, du ønsker, og vi leverer altid velsmagende mad og service på højt niveau.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt