Lej en pølsevogn i Birkerød

Her hos Kelds Pølser har vi mange års erfaring med udlejning af pølsevogne og øvrigt udstyr til fester og arrangementer, og vi er specialister i at skræddersy vores tilbud til hver enkelt af vores kunder.

Lej en pølsevogn i Birkerød og få det præcis, som du gerne vil have det.

Se dine muligheder for at leje en pølsevogn i Birkerød

Alt afhængig af hvilket arrangement du skal holde, kan du have forskellige ønsker til, hvad dine gæster skal spise og drikke. Derfor er vi hos Kelds Pølser klar til at imødekomme stort set alle dine ønsker, hvis du lejer en pølsevogn i Birkerød hos os.

Du kan blandt andet vælge mellem flere forskellige typer af pølser og brød, og skal der være lidt flere valgmuligheder, tager vi også gerne bøfsandwich, flæskestegssandwich og burgere med. Også når det kommer til drikkevarer, imødekommer vi dine ønsker.

Ønsker du at leje en pølsevogn i Birkerød og få hjælp til at sammensætte menuen bedst muligt, er du altid velkommen til at ringe til os på 51 32 42 90.

Vi hjælper meget gerne med at vælge til og fra, så du og dine gæster i sidste ende får den bedst mulige oplevelse. Lej en pølsevogn i Birkerød her hos os – vi glæder os til at give jer en god oplevelse.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt