Lej en pølsevogn i Allerød

Overvejer du at leje en pølsevogn i Allerød, er der flere gode grunde til at leje den her hos Kelds Pølser. Vi har nemlig over 15 års erfaring med udlejning af pølsevogne og udstyr til fester, og vi kører ud til arrangementer i hele landet.

Derudover tilbyder vi en meget alsidig menu, der rummer alle klassikerne fra den kendte danske pølsevogn.

Fordelene ved at leje en pølsevogn i Allerød hos Kelds Pølser

Skal du holde fest i den nærmeste fremtid, så er du måske allerede i gang med at planlægge, hvad dine gæster skal have at spise og drikke på dagen. Vi foreslår, at du lejer en pølsevogn i Allerød, og at du gør det lige her hos Kelds Pølser.

Her har du nemlig selv indflydelse på, hvordan både menuen og oplevelsen skal sammensættes.

Du kan gøre det nemt for dig selv ved at vælge en af de ad libitum-menuer, vi har sammensat på forhånd. Foretrækker du imidlertid at kunne sætte dit eget præg på, hvilke pølser, brød og drikkevarer dine gæster skal forkæles med, er der også god mulighed for det.

Lej en pølsevogn i Allerød og lad os stå for det hele – vi stiller op, serverer og kører igen. Du skal blot nyde dagen med dine gæster.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt