Lej en køletrailer i Sønderborg

Hos Kelds Pølser tilbyder vi prisvenlig udlejning af køletrailere til private og erhverv. Vi udlejer til alverdens former for fester og arrangementer, hvor der er behov for ekstra kølekapacitet.

Når du lejer en køletrailer i Sønderborg af os, så får du plads til at nedkøle op til 6 europaller fyldt med diverse kølevarer. En frysetrailer kan fryse helt ned til -5 grader, og den egner sig til mad, drikkevarer, isterninger eller andet, som skal holdes på en bestemt temperatur.

Gode køletrailere til billige priser

Lej en køletrailer i Sønderborg, hvis du vil have en rummelig, brugervenlig og simpel løsning til transport og opbevaring af kølevarer. Uanset festens størrelse er vi sikre på, at du vil få glæde af at leje en køletrailer i Sønderborg, som kan klare op til 3500 kg.

Her kan du se nærmere på vores prisoversigt, hvor vi tilbyder dagsleje, weekendleje, ugeleje og månedsleje af frysetrailere. Husk, at vi også tilbyder at hjælpe dig med levering og afhentning af traileren.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 51 32 42 90 for at høre mere om vores mange fordelagtige tilbud. Se mere lige her og lej en køletrailer i Sønderborg med den helt rigtige kapacitet og de rette køleegenskaber.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.