Lej en køletrailer i Viborg

Skal du holde fest, byfest, selskab eller noget helt fjerde, er det vigtigt at sørge for, at der er køle- og frysekapacitet nok. Dette klarer du nemt, hvis du lejer en køletrailer i Viborg, som kan holde både mad- og drikkevarer kolde.

Her hos Kelds Pølser har vi solide køletrailere og frysetrailere i høj kvalitet, som kan køle ned til -5 °C. Vores køletrailere til udlejning er 2 meter høje, og der er altså plads til 6 europaller og helt op til 3500 kg!

Køletrailere til større alle arrangementer

Når du skal finde ud af, hvilken køle- eller frysetrailer der egner sig bedst til dine behov, er der særligt to ting, der spiller ind. Det første er størrelsen på køletraileren, og det andet er kølekapaciteten. Der skal naturligvis være plads til alt det, du skal have opbevaret, men det skal også kunne køles ned til den helt rette temperatur.

Vores priser for leje af køletrailere i Viborg er skarpe, og uanset om du vil leje en frysetrailer i Viborg i én dag, en måned eller længere, er der mulighed for det.

Se vores priser for leje på siden her og husk, at du ved behov for længere tids leje altid kan kontakte os på 51 32 42 90 for at aftale en pris. Vi ser frem til at høre fra dig, der har behov for at leje en køletrailer i Viborg og omegn.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.