Lej en frysetrailer i Vejle

Står du og skal planlægge en større fest, en byfest, et marked eller lignende, og er du i den forbindelse på udkig efter en rigtig god køle- eller frysetrailer, så finder du den lige her hos Kelds Pølser!

Vi udlejer alt det, du skal bruge til din fest, og vi tilbyder leje af frysetrailere i Vejle og mange andre større byer.

Find en frysetrailer efter dit behov

Når det gælder køle- og frysetrailere, kan der være mange behov, der gør sig gældende, men vores udvalg er sammensat, så det dækker langt de fleste.

Når du lejer en frysetrailer i Vejle her hos os, får du nemlig en trailer i høj kvalitet. Den kan køle og fryse fra +5 ned til -20 °C, hvilket betyder, at langt de fleste mad- og drikkevarer vil få de optimale køleforhold heri. Køletraileren er 2 meter høj og har en vægtkapacitet på 3500 kg, så den kan rumme hele 6 europaller!

Prismæssigt er det også en god idé at leje en frysetrailer i Vejle hos Kelds Pølser. Se vores oversigt over lejepriser her på siden, hvor du blandt andet finder priserne for dagsleje, weekendleje, ugeleje og månedsleje.

Er du interesseret i at leje en frysetrailer i Vejle i en længere lejeperiode, er du velkommen til at ringe til os på 51 32 42 90, så finder vi en god pris.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.