Lej en frysetrailer i Vejen

Skal du holde en fest, eller står du for et arrangement i Vejen, hvor der skal serveres mad og drikke? Så lej en frysetrailer i Vejen her hos Kelds pølser.

Med vores køle- og frysetrailer kan du opbevare din mad og dine drikkevarer ved den helt rette temperatur. Uanset om du skal afholde en privatfest eller en sammenkomst på arbejdspladsen, kan du bruge en frysetrailer til formålet.

Fordele ved at leje en frysetrailer i Vejen her

Lej en frysetrailer i Vejen hos Kelds Pølser, når du gerne vil have et optimalt sted at opbevare din mad og dine drikkevarer. Vores trailere har en højde på 2 meter og en vægtkapacitet på 3500 kg. Frysetraileren fryser fra +5 grader ned til -20, så den kan bruges i mange sammenhænge.

Derfor er der – med andre ord – rigelig plads til, at du kan opbevare din mad og dine drikkevarer til arrangementet. Der er nemlig plads til hele 6 europaller i vores trailere.

Du har også mulighed for at tilkøbe aflevering og afhentning, når du lejer en frysetrailer i Vejen gennem os. Det er den perfekte løsning til dig, der gerne vil koncentrere dig om dit arrangement.

Vi tilbyder nemlig at køre traileren ud til dig – og hente den igen efter arrangementet – så du slipper for besværet.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.