Lej en frysetrailer i Varde

Hos Kelds Pølser har vi helt styr på, hvordan du skaber de bedste rammer for en vellykket fest. Det indebærer blandt andet optimale kølefaciliteter til mad, drikke og andre kølevarer.

Lej en frysetrailer i Varde her hos os, hvis du vil have rigeligt med køleplads til firmafesten, brylluppet, studentergildet eller receptionen.

Vores frysetrailer har en imponerende vægtkapacitet på 3500 kg og kan rumme op til 6 europaller. Samtidig har den en stabil og effektiv nedkølingsevne, med mulighed for at køle fra +5 grader ned til -20 grader. Det er med til at sørge for en optimal, hygiejnisk og korrekt opbevaring af madvarer.

Frysetrailere i Varde til fester

Vi tilbyder både dagsleje, weekendleje, ugeleje, månedsleje og langtidsleje af vores rummelige frysetrailere.

Hvis du skal afholde en stor fest med mange gæster, så kan vi hjælpe dig med at leje en frysetrailer i Varde, der opfylder alle dine kølebehov. Med en af vores frysetrailere har du både styr på opbevaringen og transporten af festens mange kølevarer. Lej en frysetrailer i Varde i dag, så er du godt kørende til festen.

Du kan bestille direkte her på hjemmesiden eller ringe til os, hvis du har brug for hjælp til at leje en frysetrailer i Varde med den rigtige størrelse, kapacitet og pris.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.