Lej en køletrailer i Thyborøn

Hos Kelds Pølser har vi meget mere end bare pølsevogne. Vi står klar til at udruste dig, så du kan holde fantastiske fester, og vi tilbyder også nogle af landets bedste priser på udlejning af køletrailere.

Enhver fest har brug for gode kølefaciliteter, så lej en køletrailer i Thyborøn, hvis du vil tilbyde dine gæster kolde drikkevarer og lækker mad til sent ud på natten.

Vores rummelige og stabile frysetrailere er perfekte til studentergilder, bryllupper, firmafester, runde fødselsdage, rejsegilder, festivaler og andre større arrangementer.

Køletrailere på 3500 kg

Hvis gæstelisten er stor, tror vi, at du vil få glæde af at leje en frysetrailer i Thyborøn med en kapacitet på hele 3500 kg.

Vores trailere måler 2 meter i højden og kan rumme op til 6 europaller, hvilket giver dig rigtig meget køleplads. Det er en renlig, brugervenlig og hygiejnisk løsning til alle dine mange kølevarer i forbindelse med festen. Lej en køletrailer i Thyborøn for 1 dag, 1 weekend, 1 uge eller 1 måned lige her på siden, eller ring til os for at modtage et godt tilbud på langtidsleje.

Vi er fleksible, når det kommer til lejeperioder, og vi er sikre på, at vi sammen kan finde den rette løsning til jeres fest. Lej en køletrailer i Thyborøn lige her!

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.