Lej en køletrailer i Thisted

Her hos Kelds Pølser har vi mange års erfaring med festudlejning, og vi kan komme på adskillige gode grunde til, at du skal leje en køletrailer til din næste store fest i Thisted.

Med et mobilt kølerum er dine behov for køleplads nemlig dækket, selv når du er på farten. Vores frysetrailer monteres nemt på dit køretøj, og det er den mest hygiejniske og sikre måde hvorpå, du kan transportere kølevarer fra sted til sted.

Lej en køletrailer i Thisted og brug den til mad, drikkevarer og andet, som skal holdes køligt til dine mange gæster. Med en højde på 2 meter har vores rummelige frysetrailere plads til 6 europaller og hele 3500 kg.

Lej køletrailer til dine kølevarer

Når du lejer en køletrailer i Thisted af os, skal du altså næppe bekymre dig om at løbe tør for køleplads.

Hvis du drømmer om at skabe de perfekte rammer til festen, så lej en køletrailer i Thisted her hos Kelds Pølser. Uanset om du skal bruge dagsleje, weekendleje, ugeleje eller månedsleje, så har vi et godt tilbud til dig.

Vi er den helt rigtige udlejer for dig, der værdsætter god service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Husk desuden, at vi også tilbyder afhentning og levering, så du har en ting mindre at bekymre dig om.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.