Lej en frysetrailer i Taastrup

Vil du have det bedst mulige udstyr til dit næste event? Det kan være, at du skal arrangere en havefest, byfest eller firmafest – men du mangler muligheden for at holde de store mængder drikke- og madvarer nedkølet?

I så fald kan du leje en frysetrailer i Taastrup her hos Kelds Pølser. Vi udlejer alt udstyr, du kan få brug for til din næste fest – herunder også en køle- eller frysetrailer.

Gør det nemt for dig selv og lej en frysetrailer i Taastrup

Står du med en masse mad- og drikkevarer til dit event, som du ikke ved, hvordan du skal køle ned? Så lej en frysetrailer i Taastrup her på siden.

Hos Kelds Pølser har vi alt, hvad du skal bruge for at få en vellykket fest. Vores køle- og frysetrailere kan køle imellem +5 og -20 °C. Traileren er 2 meter høj, der er plads til 6 stk. europaller, og den kan håndtere op til 3500 kg.

Hos os får du altid en god pris, når du lejer en frysetrailer i Taastrup. Du kan vælge at leje din frysetrailer for en dag, weekend, uge eller måned, så det matcher dit behov.

Er du interesseret i en længere lejeperiode, kan du altid ringe til os. Så finder vi en rigtig god pris på leje af en frysetrailer i Taastrup til dig.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.