Lej en frysetrailer i Skjern

Her hos Kelds Pølser finder du alt til festen, uanset om her er tale om en børnefødselsdag, en firmafest eller et studentergilde.

Lej en frysetrailer i Skjern af os, så du kan transportere og opbevare store mængder af kølevarer, og dermed sørge for kolde drikke og friske isterninger til langt ud på natten. Vores frysetrailere køler fra +5 grader helt ned til -20 grader.

De smarte frysetrailere hjælper dig med at skabe de bedste rammer for en vellykket fest, som gæsterne sent vil glemme. Hvis du vil være sikker på at have ekstra meget køleplads til festen, så lej en køletrailer i Skjern til en god pris her hos os.

Rummelige frysetrailere

En frysetrailer fra Kelds Pølser har nemlig en højde på 2 meter, en kapacitet på 3500 kg og en rummelighed med plads til hele 6 europaller.

Lej en frysetrailer i Skjern ved at bestille direkte på hjemmesiden eller kontakt os på tlf. +45 51 32 42 90. På denne side finder du priserne for dagsleje, weekendleje, ugeleje og månedsleje, men hvis du vil leje en frysetrailer i Skjern over en længere periode, er det også muligt.

Her kan du også finde vores fornuftige priser på levering og afhentning, som giver dig en ting mindre at bekymre dig om på dagen.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.