Lej en frysetrailer i Skanderborg

Er du på udkig efter en køle- eller frysetrailer i høj kvalitet, i en god størrelse og med en sublim køle- og fryseevne, så er du landet det rette sted. Her hos Kelds Pølser har du nemlig mulighed for at leje en frysetrailer i Skanderborg og resten af landet.

Skal du arrangere en større fest, et marked, en byfest eller lignende, er der mange fordele ved at have en frysetrailer. Hermed får du nemlig de optimale forhold til at holde både mad- og drikkevarer kolde.

Frysetrailere i god kvalitet

Når du lejer en frysetrailer i Skanderborg her hos os, får du en trailer, som kan køle og fryse fra +5 ned til -20 °C. Den er 2 meter høj, og der er plads til hele 6 europaller.

Vægtmæssigt kan frysetraileren klare 3500 kg, og du får altså de allerbedste forudsætninger forud for den næste fest ved at leje en frysetrailer i Skanderborg her.

Prismæssigt er vi yderst konkurrencedygtige, og du kan se nærmere på vores priser for leje af frysetrailer i Skanderborg på siden her.

De mest brugte lejeperioder er en dag, en weekend, en uge og en måned, men ønsker du at leje din frysetrailer i en længere periode, kan det sagtens lade sig gøre. Ring da til 51 32 42 90, så finder vi en god pris.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.