Lej en køletrailer i Roskilde

Her hos Kelds Pølser vil gerne vi være dit førstevalg, når det gælder leje af køletrailere i Roskilde.

Køle- og frysetrailere er nemlig en af de vigtigste ting i forbindelse med store fester, og derfor finder du blandt andet et godt udvalg af frysetrailere til leje i Roskilde og omegn her hos os.

Fordelene ved at leje en køle- eller frysetrailer til større arrangementer er mange, men først og fremmest får du mulighed for at køle både mad og drikkevarer ned til korrekte temperaturer.

Rummelige fryse- og køletrailere

Ved at leje en køletrailer i Roskilde her hos os får du en stor trailer i høj kvalitet. Vores køle- og frysetrailere er nemlig 2 meter høje, rummer 6 europaller og har en vægtkapacitet på 3500 kg. Derudover køler de helt ned til -5 °C, hvilket giver dig stor fleksibilitet.

Hvad angår priser for leje af frysetrailere i Roskilde, ligger vi skarpt og konkurrencedygtigt. Se vores aktuelle priser for dagsleje, weekendleje, ugeleje og månedsleje samt priser for levering og afhentning af køle- og frysetrailere lige her på siden.

Har du behov for at leje en køletrailer i Roskilde i en længere periode, finder vi en god pris til dig! Ring da til os på 51 32 42 90. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.