Lej en frysetrailer i Odder

Søger du en smart løsning til opbevaring og transport af kølevarer i forbindelse med festen? Så lej en frysetrailer i Odder her på siden og sørg for, at alle dine varer holder den helt rigtige temperatur. Vores frysetrailere kan nemlig både køle fra +5 grader og fryse helt ned til -20 grader.

Med en af vores rummelige frysetrailere kan du nedkøle og nedfryse det, der svarer til 6 europaller. Frysetraileren er 2 meter høj og kan klare en vægt på 3500 kg. Lej en frysetrailer i Odder af os, hvis du vil dækkes ind med ekstra køleplads til firmafesten, konfirmationen, brylluppet, rejsegildet eller receptionen.

Lækker mad og drikke er en vigtig del af enhver god fest, så en rummelig og effektiv frysetrailer er svær at undvære.

Professionel frysetrailer service

Når du lejer en frysetrailer i Odder af Kelds Pølser, så er du sikret professionel service og en konkurrencedygtig pris.

Vi står naturligvis til rådighed med vejledning og hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til din fest. Lej en frysetrailer i Odder i 1 dag, 1 weekend, 1 uge, 1 måned eller over en længere periode.

Vi kører ud med festen i hele landet, og det gælder også Odder. Det er altid muligt at købe levering og afhentning, når du lejer udstyr til festen hos os.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.