Lej en køletrailer i Nykøbing Falster

Her på siden ser du flere muligheder for leje af køletrailere i Nykøbing Falster og omegn!

Hos Kelds Pølser er vi nemlig specialiserede i udlejning af praktiske løsninger, som kan sikre, at større fester og arrangementer forløber mere gnidningsfrit. Her er køle- og frysetrailere helt uundværlige!

Køle- og frysetrailere i høj kvalitet

Ved at leje en køletrailer i Nykøbing Falster her hos os, er du desuden sikret høj kvalitet. Køle- og frysetrailerne har en praktisk størrelse og en god kølekapacitet, og det giver dig mulighed for at få stor gavn af traileren. Vores køletrailere er 2 meter høje og kan rumme 6 europaller.

Den samlede vægtkapacitet ligger på 3500 kg, og trailerne kan køle ned til -5 °C. Det gør, at du kan opbevare langt det meste mad og drikke uden bekymring, og at du nemt rammer den optimale temperatur, hvis du lejer en frysetrailer i Nykøbing Falster hos os.

Vil du vide mere om priserne for leje af køletrailere i Nykøbing Falster, finder du alle informationer lige her på siden.

De fleste af vores kunder lejer traileren i en dag, en weekend, en uge eller en måned, og priserne herfor finder du her. Er du interesseret i at leje traileren i en længere lejeperiode, er det dog intet problem.

Ring blot til os på 51 32 42 90, så finder vi en rigtig god pris.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.