Lej en frysetrailer i Middelfart

Vi udlejer alt til det nødvendige udstyr fester i hele landet, og Middelfart er ingen undtagelse.

Derfor kan du her på siden leje en rummelig og effektiv frysetrailer, der er uundværlig til enhver fest, hvor der serveres mad og drikke i større mængder. Vores store frysetrailere har en kapacitet på 3500 kg og kan rumme det, der svarer til 6 europaller.

Lej en frysetrailer i Middelfart og brug den til mad, råvarer, snacks, drikkevarer, isterninger og lignende, som skal holdes på en bestemt temperatur. Trailerne kan nedkøle og nedfryse fra +5 helt ned til -20 grader og er effektive til at holde en stabil temperatur.

Lej frysetrailer pr. dag eller langtidsudlej

Lej en frysetrailer i Middelfart for 1 dag, 1 weekend, 1 uge eller 1 måned. Du kan også ringe til os på +45 51 32 42 90 og få et godt tilbud på fleksibel langtidsudlejning til både private og virksomheder.

Vi har stor erfaring med festudlejning til store og små events, så du kan roligt leje en frysetrailer i Middelfart af os.

Som hovedregel skal alle trailere selv monteres, men her på hjemmesiden har du altid mulighed for at købe levering og afhentning, hvis du kunne bruge en hjælpende hånd.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.