Lej en frysetrailer i Lemvig

Står du foran en stor fest eller et arrangement i Lemvig, og bekymrer du dig om, hvorvidt du har nok køleplads?

Lej en frysetrailer i Lemvig hos Kelds Pølser, så er du dækket ind med ekstra kølekapacitet til madvarer, drikkevarer og meget mere. Med vores rummelige frysetrailere løber du næppe tør for plads. De måler 2 meter i højden og rummer op til 6 europaller. Traileren kan køle fra +5 grader og helt ned til -20, hvilket giver mulighed for opbevaring af en bred vifte af madvarer og drikkevarer.

Uanset om du skal holde børnefødselsdag, firmafest, vejfest eller rejsegilde, så er det en ideel løsning at leje en frysetrailer i Lemvig til transport og opbevaring af kølevarer. Både private og virksomheder kan få glæde af en professionel, brugervenlig og stabil frysetrailer.

Få ekstra plads til kølevarerne med en frysetrailer

Vi tilbyder som altid konkurrencedygtige priser på udlejning af alt udstyr til festen, og det gælder selvfølgelig også, når du lejer en frysetrailer i Lemvig.

Se nærmere på vores priser for dagsleje, ugeleje, weekendleje og månedsleje lige her på siden. Du er også velkommen til at ringe til os på +45 51 32 42 90, hvis du vil have en god pris på langtidsudlejning.

Vi er meget fleksible og opsatte på at finde en løsning, der imødekommer dine unikke behov.

Lej en frysetrailer i Lemvig af os, og så er du godt på vej til at arrangere en uforglemmelig fest.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.