Lej en frysetrailer i Korsør

Hvordan står det til med kølekapaciteten til festen? Lej en frysetrailer i Korsør, hvis du vil være sikker på at have nok plads til mad, drikkevarer, isterninger og lignende. En frysetrailer er en fantastisk brugervenlig og simpel løsning til alle slags fester og arrangementer.

Vores trailere er stabile, rummelige og virkelig effektive til både nedkøling og nedfrysning. De har evnen til at fryse og køle fra +5 grader helt ned til -20 grader, og de er perfekte til mad, der skal opbevares ved lave temperaturer.

Frysetrailere i Korsør til skarpe priser

Lej en frysetrailer i Korsør af os, hvis du vil have plads til rigtig mange varer. Vores modeller måler 2 meter i højden og kan rumme op til 6 europaller. Trailerne har en imponerende vægtkapacitet på 3500 kg, og derfor har du al mulig grund til at vælge os som din udlejer af frysetrailere.

Vi har stor erfaring med udlejning af alt det nødvendige udstyr til festen, og vi kan tilbyde rigtig konkurrencedygtige priser på dagsleje, weekendleje, ugeleje og månedsleje. Er du interesseret i at leje en frysetrailer i Korsør i en længere periode?

Vores lejeperioder er fleksible, så kontakt os endelig på +45 51 32 42 90 for at få et skarpt tilbud på langtidsleje. Lej en frysetrailer i Korsør i dag, så er du sikret kølige drikkevarer og lækker mad til festen.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.