Lej en frysetrailer i Kolding

Her hos Kelds Pølser har vi mange års erfaring med udlejning af udstyr til festen. Vi ved, hvad der skal til for at skabe de bedste forudsætninger for en vellykket firmafest, fødselsdagsfest eller havefest, og en af de vigtigste ting er ifølge vores erfaring ordentlig kølekapacitet.

Derfor har du hos os mulighed for at leje en frysetrailer i Kolding med en kapacitet på hele 3500 kg. Vores frysetrailere måler 2 meter i højden og kan rumme op til 6 europaller. Hvis du har meget mad og drikke, som skal holdes koldt, så går du ikke galt i byen med en rummelig og effektiv frysetrailer fra dette udvalg. Med mulighed for temperaturer imellem +5 grader og -20 er der god fleksibilitet når man opbevarer mad – og drikkevarer i dem.

Få en frysetrailer med ekstra plads

Vi udlejer både til private og erhverv, der af forskellige årsager har brug for ekstra køleplads.

Det kan være grundet pladsmangel, ombygning på kontoret eller forberedelse til festlige lejligheder.

Se nærmere på priserne for dagsleje, weekendleje, ugeleje og månedsleje lige her, hvis du er interesseret i at leje en frysetrailer i Kolding til drikkevarer, isterninger, mad og meget mere. Har du brug for at leje en frysetrailer i Kolding i en længere periode, så ring til Keld på +45 51 32 42 90 og modtag et godt tilbud på langtidsleje.

Vi er altid fleksible, professionelle og servicemindede.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.