Lej en frysetrailer i Juelsminde

Leder du efter en pålidelig udlejer af frysetrailere i Juelsminde? Så er det værd at tage et kig på muligheden for at leje en frysetrailer i Juelsminde her hos Kelds Pølser.

Vores udvalg af solide og rummelige køle- og frysetrailere er lige noget for dig, der har høje krav til funktionalitet og kvalitet.

De isolerede trailere er designet til at holde en stabil temperatur, og de kan komme helt ned og ramme fra +5 til -20 grader. Med dem behøver du næppe at bekymre dig om at løbe tør for plads i fryseren. De måler nemlig 2 meter i højden og har en imponerende kapacitet på 3500 kg. Det svarer til, at de kan rumme op til 6 europaller fyldt med varer.

Effektiviser din fest med en frysetrailer

Lej en frysetrailer i Juelsminde til festen, så er du med til at sikre, at du altid opretholder de mest optimale forhold for blandt andet mad og råvarer. Her hos Kelds Pølser udlejer vi alt til festen, og vi ved, at en effektiv frysetrailer er noget af det vigtigste udstyr til et event i særklasse.

Se nærmere på vores aktuelle priser lige her, og husk, at du altid kan kontakte os på tlf. +45 51 32 42 90, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en aftale med henblik på at leje en frysetrailer i Juelsminde.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.