Lej en frysetrailer i Horsens

Her hos Kelds Pølser udlejer vi alt det, du skal bruge til større fester eller sociale sammenkomster – blandt andet køle- og frysetrailere.

Med en frysetrailer i høj kvalitet, i den rette størrelse og med den rette kapacitet er du nemlig rigtig godt stillet, da det øger køle- og frysekapaciteten i forbindelse med byfester, markeder, firmafester og lignende!

Vælg nemt en frysetrailer

Vælger du at leje en frysetrailer i Horsens her hos os, får du det bedste af det bedste. Først og fremmest har vores køle- og frysetrailere en rigtig god størrelse.

De er 2 meter høje og har en maksimal kapacitet på 3500 kg. Højden gør, at du let kan have 6 europaller i traileren på én gang. Når du lejer en frysetrailer i Horsens hos os, kan desuden være sikker på, at de kan køle og fryse fra +5 grader og helt ned til -20 grader. Dette giver dig optimale forudsætninger for at opbevare både mad og drikkevarer korrekt.

På siden her ser du en oversigt over priser på leje i henholdsvis en dag, en weekend, en uge og en måned.

Er du interesseret i at leje en frysetrailer i Horsens i en længere periode, er du velkommen til at ringe til os på 51 32 42 90 – så finder vi en rigtig god pris til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.