Lej en køletrailer i Holbæk

Kelds Pølser er din pålidelige leverandør af kølertrailere og frysetrailere i Holbæk. Hvis du mangler en trailer til opbevaring af føde- og drikkevarer til et arrangement, så kan du med sikkerhed finde den rigtige løsning i vores udvalg.

Lej en køletrailer i Holbæk til nogle af Danmarks bedste priser her hos Kelds Pølser, hvor vi gerne skræddersyr løsninger til dig, så du får lige nøjagtig den køle- eller frysetrailer, som du står og mangler.

Lej en kølertrailer i Holbæk hos Kelds Pølser

Lejer du en køletrailer i Holbæk hos os, får du en smart opbevaringsløsning til enten fest, festival eller firmaarrangement. Vores kølertrailere giver dig mulighed for at opbevare og transportere dine fødevarer under optimale forhold, så mad- og drikkevarer holder sig friske og velsmagende.

Hos Kelds Pølser forstår vi, at alle behov er unikke. Derfor tilbyder vi fleksible løsninger til dig, som leder efter en køle- eller frysetrailer til dine varer.

Vores dedikerede team hos står derfor altid til rådighed, når du skal bruge hjælp til at finde den bedste løsning ril dig.

Lej en køletrailer i Holbæk hos os og vær sikker på, at din mad og drikke både transporteres og opbevares ved den rette temperatur.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.