Lej en køletrailer i Hadsund

Hvis du vil være sikker på, at køle-/frysetraileren til dit næste store event er brugervenlig og effektiv, så kan du roligt leje den af os.

Vi tilbyder et bredt udvalg af rummelige og smarte køletrailere, som du kan montere på dit køretøj og tage med dig hen til destinationen.

Køle-/frysetrailere til enhver lejlighed

Lej en køletrailer i Hadsund til din firmafest, konfirmation, børnefødselsdag, messe eller lignende begivenheder, hvor der skal være styr på sagerne. Dermed kan du nemlig sikre, at du ikke løber tør for fryseplads og skal gå på kompromis med kvaliteten af dit arrangement. Det gælder også, hvis arrangementet varer i flere dage.

Du kan nemlig leje en køletrailer i Hadsund til en konkurrencedygtig pris, uanset om du er interesseret i dagleje, weekendleje, ugeleje, månedsleje eller langtidsleje. Vi er altid fleksible, når det kommer til udlejningsperioder.

Når du vælger at leje her hos os, får du en frysetrailer, der kan køle helt ned til -5 grader. Desuden har traileren også en kapacitet på hele 3500 kg samt en højde på 2 meter. Den kan dermed rumme det, der svarer til 6 europaller fyldt med varer til nedkøling.

Det er og bliver den nemmeste løsning for dig, der vil servere kolde drikkevarer og lækker mad til dine gæster, så lej en køletrailer i Hadsund her hos Kelds Pølser.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.