Lej en frysetrailer i Grindsted

Vi er specialister, når det kommer til udlejning af alt til festen. Derfor ved vi, at gode muligheder for nedkøling af mad og drikke er helt afgørende for et succesfuldt arrangement.

Vi udlejer frysetrailere i hele Danmark, og det gælder selvfølgelig også Grindsted.

Effektive og rummelige frysetrailere

Lej en frysetrailer i Grindsted med den helt rette størrelse og kapacitet her på siden, så du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt du har nok plads i fryseren.

Vores trailere måler 2 meter i højden og kan rumme op til 6 europaller. Det giver dig tilstrækkeligt med plads til at køle både drikkevarer og mad ned til den optimale temperatur, da du med vores frysetrailer kan komme ned og ramme stabile temperaturer fra +5 grader ned til -20 grader.

Lej en frysetrailer i Grindsted af os, hvis du vil have en brugervenlig løsning, en fleksibel lejeperiode og selvfølgelig en skarp pris. Det er altid vores mål at være blandt markedets mest konkurrencedygtige udlejere af alt til festen, og det afspejler vores gode priser.

Vi hjælper både private og erhvervskunder med dagsleje, weekendleje, ugeleje og månedsleje.

Skulle du være interesseret i at leje en frysetrailer i Grindsted i en længere periode, kan du altid kontakte os på tlf. +45 51 32 42 90 og modtage et skarpt tilbud.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.