Lej en frysetrailer i Frederikshavn

Skal du arrangere en fest eller en begivenhed i Frederikshavn, og savner du en prisvenlig og funktionel løsning til nedkøling af alle dine mad- og drikkevarer?

Så lej en frysetrailer i Frederikshavn her på siden, hvor du er sikret nogle af markedets skarpeste priser.

Skarpe tilbud på frysetrailere

Vi tilbyder ikke kun konkurrencedygtige priser, men er også særligt fleksible, når det kommer til lejeperioder. Alle der ønsker at leje en køle- eller frysetrailer i 1 dag, 1 weekend, 1 uge eller 1 måned, kan finde et godt tilbud her hos os.

Hvis du ikke finder det ønskede tidsinterval i vores oversigt, skal du endelig være velkommen til at kontakte os på tlf. +45 51 32 42 90. Så giver vi dig en skarp pris på muligheden for at leje en frysetrailer i Frederikshavn i en længere periode.

Vores rummelige trailere kan nedkøle op til 6 europaller, og de har en kapacitet på hele 3500 kg. Du får altså rigeligt med plads til alle dine varer, uanset om her er tale om sodavand, øl, snacks, mad, råvarer eller lignende. Vores frysetrailere er godt isolerede, og de holder en stabil temperatur på +5 til -20 grader alt efter ønske, selv når de er under transport.

Så lej en frysetrailer i Frederikshavn her på siden, hvis du vil have en sikker, pålidelig og hygiejnisk løsning til festen.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.