Lej en køletrailer i Fredericia

Vi udlejer køletrailere til alle former for private fester og firmaarrangementer, som kræver kølige drikkevarer til langt ud på natten.

Hvis du vil holde en fest, der ikke går i glemmebogen, så er vi de rette til at hjælpe dig med udlejning af blandt andet frysetrailere.

Store køletrailere til dit arrangement

Lej en køletrailer i Fredericia med en stor kapacitet på 3500 kg og en imponerende højde på 2 meter, som kan rumme op til 6 europaller.

Det kan være at dine lokaler mangler nedkølingsmuligheder, eller måske har du så mange drikkevarer, at du har brug for ekstra køleplads? Så lej en køletrailer i Fredericia, og giv dig selv de bedste muligheder for korrekt opbevaring af mad- og drikkevarer til festen.

Den brugervenlige trailer monteres nemt på dit køretøj, så du kan fragte dine nedkølede varer, uden at skulle bekymre dig om temperaturen. Du kan køle varer helt ned til -5 grader, så du har mulighed for at ramme den helt optimale temperatur.

Her hos Kelds Pølser får du meget for pengene. Vores priser på udlejning af en frysetrailer til festen er nemlig blandt markedets skarpeste.

Ring til Keld på tlf. +45 51 32 42 90, hvis du vil leje en køletrailer i Fredericia i en længere periode.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.