Lej en køletrailer i Esbjerg

Når du skal finde den perfekte frysetrailer til festen, gælder det om at vælge en model, som er rummelig og har den rette kapacitet til dine behov.

Du kan roligt leje en køletrailer i Esbjerg fra Kelds Pølser, som med sin højde på 2 meter kan rumme helt op til 6 europaller. Det giver dig al den plads, du kan drømme om til drikkelse, mad og andre varer, som skal holdes på en bestemt temperatur. Lej en køletrailer i Esbjerg af os, og så kan du nedkøle helt ned til -5 grader.

Køletrailere til festen

Uanset om du skal arrangere en firmafest, festival, gadefest, fødselsdagsfest, reception, konfirmation, studenterfest eller lignende, så kan du leje den perfekte køletrailer til formålet her hos os.

Vi har mange års erfaring med alverdens former for arrangementer, og vi hjælper dig gerne med at leje en køletrailer i Esbjerg til jeres event. Med det rette udstyr sørger vi sammen for, at din fest bliver mindeværdig.

Når du har den ekstra køleplads, skal du ikke bruge unødvendig tid på at bekymre dig om temperaturerne på mad- og drikkevarerne.

Hvis du har høje krav til kvalitet, brugervenlighed og hygiejne, kan du dermed med fordel leje en køletrailer i Esbjerg af os.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.