Lej en frysetrailer i Brøndby

Når du skal holde fest, skal du have så få bekymringer og faldgruber som overhovedet muligt, og det er her, vi hos Kelds Pølser kommer ind i billedet!

Vi udlejer nemlig alt det, der er helt uundværligt til større fester, markeder, by- og gadefester, firmafester og deslige. Du kan blandt andet leje en frysetrailer i Brøndby her på siden.

Skarpe priser på frysetrailere

Ved leje af frysetrailere i Brøndby og omegn er der særligt to ting, du skal have for øje: størrelsen på traileren samt dens kølekapacitet.

Her hos Kelds Pølser udlejer vi køle- og frysetrailere med en højde på 2 meter, en vægtkapacitet på 3500 kg og med plads til 6 europaller. Trailerne kan køle og fryse fra +5 ned til -20 °C, og det giver dig altså rigtig gode muligheder for korrekt opbevaring af rigtig mange mad- og drikkevarer, hvis du lejer en frysetrailer i Brøndby her hos os.

Vores priser for leje er meget konkurrencedygtige, og vi er fleksible og går gerne langt for at få glade kunder.

Du kan se priserne for henholdsvis dags-, weekend-, uge- og månedsleje i oversigten her på siden, og hvis du er interesseret i en længere lejeperiode, skal du blot ringe til os på 51 32 42 90 – så finder vi en rigtig god pris til for på den ønskede periode.

Lej en frysetrailer i Brøndby her hos os!

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.