Lej en køletrailer i Billund

Den perfekte fest kræver korrekt nedkøling af mad og drikke, og det hjælper vores frysetrailere dig med. Lej en køletrailer i Billund, så du har kolde drikkevarer hele natten igennem.

Vi tilbyder adskillige former for udlejning til både private og erhvervskunder, og her på siden kan du finde en liste over alle vores priser for blandt andet dagsleje, weekendleje og langtidsudlejning.

Vi tilbyder også levering og afhentning, som du med fordel kan tilkøbe, hvis du kunne bruge en ekstra hånd på dagen.

Fordele ved leje af køletrailer

Der er adskillige fordele ved at leje en køletrailer i Billund til din næste store begivenhed. Den holder varer nedkølede under transport, så du aldrig skal bekymre dig om madens tilstand.

En mobil løsning er perfekt til dig, der afholder et stort event og mangler ekstra køleplads. Lej en køletrailer i Billund fra Kelds Pølser, hvis du vil være sikker på, at du har rigeligt med plads. Vores store, brugervenlige og praktiske frysetrailere kan nemlig rumme op til 6 europaller uden problemer.

Vi har mange års erfaring med udlejning til fester, så vi er et både sikkert og pålideligt valg, når det kommer til at leje en køletrailer i Billund til dit event.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.