Lej en køletrailer i Aabybro

Når du lejer en frysetrailer i Aabybro hos Kelds Pølser, er du sikret en rummelig og funktionel løsning, der sørger for frisk mad og kolde drikkevarer til dit næste event. Vi tilbyder alt inden for udlejning til din firmafest, havefest, fødselsdag eller lignende.

Uanset om du skal leje en køletrailer i Aabybro for 1 dag, 1 uge, 1 weekend eller 1 måned, så kan vi tilbyde dig en skarp pris. Lige her på siden kan du se nærmere på vores mange køletrailere med en vægtkapacitet på 3500 kg og effektiv nedkølingsevne.

Gode tilbud på køletrailere

Med en frysetrailer fra Kelds Pølser kan du nedkøle mad, drikkevarer og lignende helt ned til -5 grader. De rummelige trailere har en højde på hele 2 meter og kan rumme det, der svarer til 6 europaller. Så hvis du skal holde store mængder mad og drikke koldt, så lej en køletrailer i Aabybro her hos os. Den er perfekt til alle dine varer, som skal opbevares på køl selv under transport.

Husk, at du altid kan træffe os på tlf. +45 51 32 42 90, hvis du har spørgsmål til muligheden for at leje en køletrailer i Aabybro, eller du har brug for et godt tilbud på langtidsleje.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.