Lej en frysetrailer i Åbenrå

Står du og mangler en køle- og frysetrailer til din næste begivenhed i Åbenrå? Så er du kommet til det rette sted.

Her hos Kelds Pølser finder du alt det udstyr, der kan sørge for en vellykket fest. Lej en frysetrailer i Åbenrå af os og sørg for, at dine mad- og drikkevarer er sikret bedst muligt hele vejen gennem din begivenhed.

Lej en frysetrailer i Åbenrå – nemt og enkelt

Her hos Kelds Pølser har du rig mulighed for at leje en frysetrailer i Åbenrå, der matcher dine behov. Vi tilbyder køle- og frysetrailere med plads til 6 europaller i alt, så du ikke kommer til at mangle plads til mad eller drikkevarer i forbindelse med arrangement. Vores frysetrailere køler imellem +5 og -20 grader, så der er god fleksibilitet i forhold til anvendelse.

Du bestemmer selv, om du har behov for din frysetrailer i få dage, uger eller måneder. Vi vil altid gerne lave en løsning, der passer til dine behov – også hvis du har behov for en frysetrailer i en længere periode.

Lej en frysetrailer i Åbenrå hos os og sørg for, at din begivenhed bliver en vellykket én af slagsen. Vi tilbyder desuden både at aflevere og afhente traileren, så du nemt kan sikre optimale opbevaringsforhold til mad og drikke, når du skal afholde et større arrangement.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.