Lej en pølsevogn i Ringkøbing

Man kan ringe fra Ringkøbing til Thisted, og så kan man høre dem anbefale vores fantastiske pølsevogne til en bred vifte af arrangementer. Vores pølsevogne er nemlig den perfekte måde at mætte gæsterne til firmafester, konfirmationer og bryllupper på. Skal du afholde et festligt arrangement i Ringkøbing inden for den nærmeste fremtid? I så fald kan du med vores hjælp sørge for, at gæsterne får sig en god pølse. Alt, du skal gøre, er blot at leje en pølsevogn i Ringkøbing her hos Kelds Pølser. Lejer du en af vores pølsevogne i Ringkøbing, får du alt det udstyr, der skal til for at grille og servere de lækreste pølser.

Praktisk udlejning af pølsevogne i Ringkøbing

Til de pølseglade gæster er der frankfurtere, ostepølser, medisterpølser, ristede pølser, røde pølser, burgere og sandwich. I tillæg hertil er der naturligvis også i tilbehør som ristede løg, agurkesalat, ketchup, dressing og så videre. Derudover serverer vi også sodavand, kakaomælk og øl. Ønsker du at kunne fokusere fuldt ud på at opvarte dine gæster, kan du leje en pølsevogn i Ringkøbing med mandskab. Ellers er der mulighed for at leje den uden mandskab og selv sørge for betjeningen. Er du interesseret i at leje en pølsevogn i Ringkøbing? Kontakt os meget gerne, og hør mere om det. Vi glæder os til at levere pølser til din fest!


Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt