Lej en pølsevogn i Rødekro

Søger du en måde at servere mad på til din fest? Og afholdes pågældende fest i Rødekro? Så bør du overveje at leje en pølsevogn i Rødekro fra Kelds Pølser. Her sørger vi nemlig for, at du har adgang til al den mad og alt det udstyr, der er nødvendigt.

Drømmer du om en ordentlig pølsefest med det hele? Vi har ikke kun klassiske pølser, men også chorizopølser, oksekødspølser og kyllingepølser. Derudover stiller vi gerne slush-ice-maskiner, stålkurve til friture og køle/frysetrailere til rådighed.

Det er blot nogle få eksempler på dine muligheder. Uanset hvilke behov du har, kan vi opfylde dem med udlejning af pølsevogne i Rødekro.

Vi udlejer pølsevogne i Rødekro til fester

Er du selv opsat på at stå for serveringen af pølserne til din fest, har du mulighed for dette. Alternativt kan du leje personale her hos Kelds Pølser, der kan tage sig af den tjans. 

I bagagen har vi over et årtis erfaring med udlejning af pølsevogne. Det har vist os vigtigheden af at skræddersy løsningen til dig, når du lejer en pølsevogn i Rødekro. Det bliver helt sikkert et hit – uagtet om du afholder firmafest, reception, rejsegilde eller andet!

Se vores forskellige lister over udstyr og mad på hjemmesiden, og vær ikke bange for at tilkendegive dine ønsker.

Bestil herunder – eller ring til Keld på 51 32 42 90. Husk vi kan levere alt til festen/arrangementet.

Se vores særlige tilbud med ad libitum pakker her

Afhentning og aflevering
Pølsevognene skal afhentes og afleveres hos Kelds Pølser & Udlejning.

Tilbehør
Ved leje af pølsevogn hos Kelds Pølser & Udlejning skal der tilkøbes pølser hos Kelds Pølser & Udlejning. Det kan gøres her »

Der skal være et 16 ampere strømstik tilgængeligt